U bevindt zich hier : Home / Installatiebedrijf Amsterdam

INSTALLATIEBEDRIJF AMSTERDAM 

Zoekt u naar een installatiebedrijf in Amsterdam, gespecialiseerd in het aanleggen van elektrische installaties? We beschikken over ervaren elektriciens, die zowel veilig als vakkundig werken. We kunnen u adviseren over de te gebruiken materialen, de huidige situatie of op zoek gaan naar de oorzaak van stroomstoringen. Op die manier zorgen we als installatiebedrijf in Amsterdam voor een elektrische installatie die volledig voldoet aan uw wensen. Bovendien kunnen we eenvoudig een stopcontact verplaatsen, een lichtpunt toevoegen of ervoor zorgen dat we de complete bedrading in uw woning vervangen.

ELEKTRISCHE INSTALLATIE AANLEGGEN 

Wilt u een elektrische installatie aanleggen, in een nieuwe woning of in een gedeelte waar u tot nu toe geen elektriciteit had? Als installatiebedrijf in Amsterdam beschikken we over een uitgebreide ervaring en kunnen we u daar dus uitstekend mee van dienst zijn. We werken met professionele gereedschappen en volgens de actuele normen. Bovendien kunnen we u voor bestaande installaties adviseren over de normen van destijds, zodat uw installatie daar optimaal aan zal voldoen. Wist u bijvoorbeeld dat elektrische installaties sinds 1975 voorzien dienen te zijn van een aard aardlekschakelaar? Dit geldt ook op het moment dat de installatie sinds dat moment is gewijzigd.  

Bedrading vervangen in Amsterdam 

Is de bedrading binnen uw elektrische installatie verouderd en bent u daarom op zoek naar een installatiebedrijf in Amsterdam? Verouderde bedrading brengt risico’s met zich mee, u dient rekening te houden met kortsluiting of een beperkte isolatie en hoge stroomkosten. We kunnen voor u de bedrading vervangen in Amsterdam en er daarmee voor zorgen dat u weer gebruik kunt maken van een moderne elektrische installatie, op basis van de huidige normen. Zoekt u naar een installatiebedrijf in Amsterdam dat u daar goed mee van dienst kan zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of een afspraak, wij horen graag van u.