U bevindt zich hier : Home / Installatie meterkasten / groepen

Groepenkast vervangen of meterkast aanleggen en onderhouden 

Wij hebben ruime ervaring in het aanleggen van meterkasten en groepenkasten. Deze twee onderdelen vormen het hart van het elektriciteitssysteem in uw woning. Vanaf dit punt wordt de stroom opgedeeld en verspreid door de woning. Voor het vervangen of vernieuwen van een meterkast bent u bij ons aan het juiste adres. 


Groepenkast vervangen in de meterkast, de elektrische installatie uitbreiden of aanpassen? 

Bij elektricien Elektromonteur Amsterdam kunt u altijd terecht voor deze werkzaamheden. 


Een groepenkast vervangen ook wel een meterkast genoemd is meestal noodzakelijk bij een nieuwe uitbreiding van de bestaande elektrische installatie. kunt als voorbeeld denken aan de aanschaf van een nieuwe keuken waardoor er meer elektrische apparaten een aparte groep nodig hebben. De oude groepenkast-meterkast dient dan vervangen of te worden uitgebreidt met een extra installatieautomaat, aardlekschakelaar of een hoofdschakelaar.

GROEPENKAST-METERKAST VERVANGEN VOOR MEER VEILIGHEID 

In veel woningen is de bestaande groepenkast nog niet voorzien van een aardlekschakelaar. Een aardlekschakelaar is een extra beveiliging van de elektrische installatie die vroegtijdig de elektrische installatie afgeschakeld bij het ontstaan van een lekstroom. Het is raadzaam om van tijd tot tijd de aardlekschakelaar te testen en/of te vervangen. Wilt u zeker zijn van de veiligheid van de elektriciteit in uw woning? Laat een elektricien van Elektromonteur Amsterdam bij u langskomen. 


De aanwezigheid van een aardlekschakelaar is bij een nieuwe of gewijzigde elektrische installatie sinds 1975 verplicht. Heeft u een oudere woning in Amsterdam en bent u hier net komen wonen? U kunt ons ook inschakelen voor advies voor de infrastructuur van uw elektra in de woning. Zeker indien u met zwaardere elektrische apparaten wilt gaan werken is het belangrijk dit van te voren te controleren. 


Heeft u advies nodig of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? U kunt ons 24 uur per dag 7 dagen per week bellen op het nummer: 020-7601122 of ons online contactformulier invullen.Wanneer u terug gebeld wilt worden kunt u gebruik maken van het bel-mij-terug-formulier. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.