U bevindt zich hier : Home / Over ons

Over Elektromonteur Amsterdam  

24 uur per dag bereikbaar


Uiteraard is onze storingsdienst in Amsterdam voor stroomstoringen 24 uur per dag beschikbaar, ook in het weekend. U kunt ons op ieder moment van de dag bellen, wij komen vervolgens met spoed naar u toe. Heeft u te maken met kortsluiting, of is de stroom uitgevallen en weet u niet waardoor dit komt? Geen nood, neem contact op met onze storingsdienst in Amsterdam zodat we zo snel mogelijk naar u toe kunnen komen om de problemen te verhelpen en deze een volgende keer mogelijk te verhelpen. Elektromonteur Amsterdam is een 24/7 elektricien service. We zijn actief in Amsterdam en omgeving en kunnen dan ook altijd snel ter plekke zijn. Onze elektricien in Amsterdam staat altijd voor u klaar. Wij hechten veel waarde aan onze klanttevredenheid en zijn dan ook bereid hiervoor ons extra in te spannen. We gaan pas weg als de klus geklaard is en rekenen geen extra kosten als het langer duurt. We spreken de prijs van te voren af. 

Ervaring van onze elektromonteurs

De elektriciens die werken voor elektromonteur Amsterdam zijn bekend met alle woningtypes in Amsterdam. Vooral in het centrum hebben we vaak te maken met oude installaties en zien we dat de elektra vaak anders is ingeregeld dan bij moderne nieuwbouw woningen. Daarom kan de elektricien vaak snel een passende oplossing bieden voor het probleem. Ook als installaties vervangen moeten worden rekenen wij scherpe tarieven voor de nieuwe apparatuur. Uiteraard kunnen we deze ook volledig voor u monteren en installeren. 

Ons werk is ons visitekaartje

U kunt elektromonteur Amsterdam inschakelen voor alle elektrotechnische diensten. We zijn een allround elektricien en kunnen dan ook elke klus klaren. Ook voor nieuwbouwprojecten hebben wij de mankracht om voor u de gehele elektra in te regelen. Elektromonteur Amsterdam heeft meerdere elektriciens in dienst die allemaal in de regio Amsterdam actief zijn. Wij staan dan ook garant voor de hoogwaardige kwaliteiten en de nette prijzen.